Skip to main content

Leven en werken vanuit de kracht van hooggevoeligheid

HSP coaching Zwolle

Meer informatie of kennismaken?

HSP Coaching   

Wanneer je hooggevoelig bent kan het leven je overspoelen. Je bent vaak sneller moe en geirriteerd. Je voelt je erg verantwoordelijk en je hoofd staat eigenlijk altijd aan. Je piekert veel en vindt geen rust. Met enige regelmaat wordt het je allemaal teveel.

Wanneer je dit kent zou het kunnen dat je hooggevoelig / hoogsensitief bent.

Hooggevoeligheid is een prachtige eigenschap, maar wordt vaak in verband gebracht met klachten. Dat is jammer, want hooggevoeligheid is een mooie kwaliteit. Tegelijk is het best een kunst om te leren hoe je dit krachtig in kunt zetten.

Bij aletta coaching  leer je hoe jij met jouw hooggevoeligheid om kunt gaan op een manier die bij jou past. Je leert hoe je bij jezelf kunt blijven in alles wat er op je afkomt. Je ontdekt hoe je zorg kunt dragen voor jezelf binnen alle verantwoordelijkheden die je hebt. Je ervaart hoe je hoofd rust vindt.

Natuurlijk ben je niet alleen je hooggevoeligheid, maar zijn er meer aspecten die jou maken tot wie je bent.  In het coachtraject kijken we samen naar jouw patronen en ontdek je wat goed is voor jou, met jouw hooggevoeligheid.

Heb je een vermoeden dat je hooggevoelig bent en wil je hier eerst meer over weten?  Of weet je dat je hooggevoelig bent, maar weet je niet goed hoe dit werkt voor jou? Dan is het mogelijk eerst te komen voor een uitgebreide hoogsensisitiviteitsanalyse. Dit geeft veel antwoorden en zorgt voor veel inzicht. In beide gevallen neem vooral contact op! Welkom bij aletta coaching.

bekijk de tarieven

Voor HSP coaching hanteer ik een tarief van € 85 per uur, incl. BTW

Leren omgaan met je hoogsensitiviteit